Zomervakantie: PurVak! Maar liefst 6 weken lang

Zomervakantie betekent PurVak! Deze zomer met een uitgebreider programma dan ooit. En ook nog eens de hele zomervakantie lang: 6 hele weken lang. Van 6 juli tot en met 14 augustus organiseert SPURD elke dag leuke sport- en spelactiviteiten op verschillende plekken in Purmerend en Beemster voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ook voor de jongeren van 13 jaar en ouder zijn er verschillende activiteiten. Ook zijn er bij cultuurhuis Wherelant weer allerlei gratis creatieve workshops.

En natuurlijk zijn er ook leuke wateractiviteiten in het Leeghwaterbad. Alle activiteiten zijn gratis. Bij de wateractiviteiten in het Leeghwaterbad heb je wel een toegangskaartje voor het zwembad nodig. Jij doet toch ook mee!

Gratis creatieve kinderworkshops

Van 11 tot en met 13 augustus kunnen kinderen uit Purmerend en omstreken weer meedoen met PurVak bij Cultuurhuis Wherelant. Gewoon heerlijk in de ateliers zoals vanouds waarbij uiteraard de voorschriften van het RIVM gehanteerd worden. Er staan weer super toffe, nieuwe workshops gepland. Alle workshops vinden zowel in de ochtend als in de middag plaats.

Kom sporten, spelen, chillen, creatief bezig zijn en meer tijdens de schoolvakantie!

Het complete programma van Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup Welzijn vind je op facebook en www.purvak.nl

Datum: 
maandag, 6. juli 2020 - 10:00 tot vrijdag, 14. augustus 2020 - 16:00