Wheermolen-oost ontwikkelplan

De gemeente en woningcorporatie Intermaris willen samen Wheermolen-Oost opknappen. Het plan is om woningen te renoveren of te vervangen en zo’n 600 nieuwe woningen toe te voegen. Hiernaast willen we ook straten, stoepen, groen, en het Dwarsgouwpark opknappen.

Samen met bewoners en ondernemers uit de wijk hebben we een ideeën bedacht voor het Wheermolen-Oost van de toekomst. Deze staan in het concept globaal ontwikkelplan. Dat plan bepreekt het college in juni voor het eerst met de gemeenteraad. In september van dit jaar wordt het plan ter besluitvorming aangeboden. Dan wordt ook de financiering en een voorstel voor de samenwerking tussen gemeente en Intermaris ter goedkeuring voorgelegd. Lees hier het hele rapport: Globaal ontwikkelplan

Virtuele wandeling

De vernieuwing moet van Wheermolen-Oost een echte stadswijk maken. Een plek waar bewoners graag wonen, winkelen, sporten, leren en elkaar ontmoeten. Bent u nieuwsgierig naar het Wheermolen-Oost van de toekomst? Hoe we er met elkaar een echte stadswijk van maken? Gezellig, gezond en gemengd. Maakt u dan een virtuele wandeling en ontdek wat de plannen zijn voor de komende jaren.