Vernieuwen speelplaats Steve Bikostraat

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van de Steve Bikostraat 2 tot en met 62, Albert John Luthulistraat 1 tot en met 33 en 52 tot en met 96

Omstreeks 15 juni 2017 ontving u een brief waarin de gemeente u vroeg om aan te geven wat u, en met name de kinderen, voor invulling willen geven aan de speelplek. Via de website kon u uw wensen kenbaar maken. We hebben veel reacties ontvangen, waarvoor onze dank.

Ontwerp
Op basis van alle wensen en opmerkingen is een ontwerp gemaakt. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt, waarbij zo veel mogelijk rekening is gehouden met de verschillende wensen.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Purmerend

Start werkzaamheden
Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer de speelplek bij u in de buurt gereed is. Het streven is om de werkzaamheden binnen 3 tot 5 maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden proberen we de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Maar er zal altijd enige overlast van geluid en machines zijn.
 
Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Arnold Verhoef, via hetzelfde telefoonnummer of e-mail naar a.verhoef@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet, Niels Konijn, Projectleider