Trouwlocaties

Digitaal afspraak maken niet mogelijk

U kunt op dit moment niet langskomen en geen afspraken maken. Wij willen vanwege het coronavirus het bezoek aan het stadhuis zoveel mogelijk beperken. Sommige zaken kunt u online regelen. De afhandeling daarvan kan enige vertraging oplopen, graag uw begrip hiervoor. Heeft u spoed? Bel ons dan via 0299 452 452.


Theater De Purmaryn Waagplein

Wilt u van uw trouwdag een fantasievolle, spectaculaire dag maken? In de kleine zaal van theater de Purmaryn kunt u uw eigen huwelijk regisseren op het toneel. Tijdens de huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie kunt u ook uw favoriete muziek laten spelen. Vervolgens kunt u uw receptie houden in de bovenfoyer of in het Grand Café.

De kosten voor een huwelijk in theater de Purmaryn zijn afhankelijk van uw wensen. In het basistarief zit de zaalhuur, standaard licht en geluid en trouwkosten. Tegen meerprijs zijn andere theatrale effecten mogelijk. U kunt een afspraak maken met mevr. Boerkamp, voor bezichtiging van de zaal: telefoon 0299-682727. De kleine zaal op de eerste verdieping is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen en bereikbaar met de trap of de lift.