Tasty Walk Purmerend

Wandelend smullen is het nieuwe uit eten gaan. Door heel Nederland worden er culinaire wandelingen georganiseerd en deze zijn in korte tijd ongekend populair geworden. Ook in Purmerend kun je een heerlijke én smakelijke culinaire wandeling maken: deTasty Walk! En volledige coronaproof.

De Tasty Walk Purmerend betekent een wandeling langs Twaalf, Brasserie Zomaar, 't Hoedje van de Koningin, Spijkerman Eten & Drinken en Brasserie De Jutter. Bij ieder restaurant haal je een gerechtje op. Zo heb je een take-away proeverij van zes gerechten. De take-away proeverij kost 36 euro en is te boeken via www.tastywalk.com.

Dus trek je wandelschoenen aan, plan je route, geniet van de take-away proeverijen en steun ook nog eens de lokale horeca. Dat wordt een top middagje UIT.

Mario Hegger, wethouder Economie: “Ik vind de Tasty Walk in Purmerend een mooi en lekker initiatief. Het is een echt corona-proof uitje, waarmee je onze Purmerendse horecaondernemers een hart onder de riem steekt. Ik zou zeggen: hou je aan de corona-maatregelen, maar geniet vooral van de lekkernijen en de frisse lucht!”

 

Datum: 
zaterdag, 17. april 2021 - 12:00 tot zondag, 27. juni 2021 - 18:00