SpurdFun

Van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 25 september is het weer SpurdFun in Purmerend en Beemster! Iedere schooldag organiseert Spurd op verschillende plekken in Purmerend en Beemster leuke en gezellige sport- en spelactiviteiten na schooltijd voor kinderen van 4  tot en met 12 jaar. Ook voor jongeren van 13 jaar en ouder zijn er wekelijks een aantal activiteiten. Er zijn lessen en leuke instuiven. Jij doet toch ook mee!

Lesactiviteiten

Een uur lang verschillende sport en spel voor kinderen van 4 tot en met twaalf jaar. De groep bestaat uit maximaal 30 kinderen en twee begeleiders van Spurd. Verwacht wordt dat kinderen er bij het begin van de activiteit zijn, tijdens de activiteit lekker actief lekker meedoen en na afloop moe maar voldaan naar huis gaan!

Instuifactiviteiten

Gedurende 2,5 uur kunnen de kinderen komen en gaann wanneer ze zelf willlen en meedoen met sport en spel waar ze zin in hebben. Drie begeleiders van Spurd organiseren de leukste sport- en spelactiviteiten. Er is ook een peuterhoek.

Aanmelden

Aanmelden is, zeker voor de lessen gewenst, maar niet verplicht. Aanmelden heeft als voordeel dat je zeker weet dat er een plek voro je is.r in ieder geval gegarandeerd plek!

Dus na school nog even lekker los! En alle activiteiten zijn nog gratis ook. Het hele programma vind je op de website van Spurd. Veel speel- en sportplezier!

Datum: 
maandag, 17. augustus 2020 - 14:30 tot vrijdag, 25. september 2020 - 17:00