SPURD VoorjaarsPurVak met gratis creatieve workshops door Cultuurhuis Wherelant

Tijdens de voorjaarsvakantie is er natuurlijk weer PurVak! Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari organiseert SPURD in diverse sportzalen in Purmerend de leukste sport- en spelactiviteiten.

Klik op het plaatje om in te zoomen.

Ook veel leuke gratis creatieve workshops voor jong én ouders

Wil jij je liever creatief uitleven? Dat kan ook deze PurVak weer bij Cultuurhuis Wherelant. Zelfs aan je ouders is gedacht. Zij kunnen elke dag meedoen aan een andere workshop die speciaal voor hun wordt georganiseerd.

Animatiefilm, tekenen, schilderen, speksteen

Er staan weer superleuke activiteiten op het programma. Van een workshop waarbij kinderen een animatiefilmpje maken tot vogelnestjes maken van klei of een groeikunstwerk van monsters. Kinderen kunnen ook een beeldje maken van speksteen, vlinders maken van vliegerpapier of tekenen en schilderen met diverse technieken. Het volledige programma is terug te vinden op de website van Cultuurhuis Wherelant. Vrijdag 22 februari kunnen kinderen bij Sporthal de Karekiet ook nog meewerken aan een groot groeikunstwerk of zich uitleven bij één van de sport- en spelactiviteiten die Spurd organiseert.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.wherelant.nl. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Datum: 
maandag, 18. februari 2019 - 10:00 tot vrijdag, 22. februari 2019 - 16:00