Reparatiewerkzaamheden bestrating Purmer Noord

Onderstaande brief is in 10 september verstuurd aan de bewoners van Walakker, Middenakker, Schaardijk, Bandijk, Waterdijk, Binnendijk, Haverstraat en Tarwestraat.

Beste bewoner,

Vanaf maandag 18 september starten we op meerdere locaties in Purmer Noord met reparatiewerkzaamheden aan de bestrating. We komen ook bij u in de omgeving langs. Al het werk is rond vrijdag 1 december 2017 klaar. In deze brief leest u er meer over. Aannemer Germieco uit Wormerveer is tijdens de genoemde periode voor ons aan het werk. Zij repareren op verschillende plekken de bestrating op rijwegen en parkeervakken. Zij voeren dit werk uit op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Uw hulp wordt gevraagd voor het volgende:
Om de start van het werk zo min mogelijk te vertragen en ter voorkoming van eventuele schade, vragen we u geen auto’s nabij uit te voeren werkzaamheden te parkeren en uw auto tijdens de klus tijdelijk op een andere plek te parkeren. De aannemer informeert u nog op een apart moment over de werkzaamheden die voor u van belang zijn. Het werk zorgt mogelijk voor enige overlast. Hiervoor vraag ik uw begrip.

Voor meer informatie kunt u bellen naar (0299) 452 452. Voor algemene informatie over het werk kunt u naar mij vragen. Voor specifieke informatie tijdens de uitvoering vraagt u naar toezichthouder Toby Schmidt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Jacco Mak,
Team Projectmanagement