Post via MijnOverheid Berichtenbox

Publicatiedatum: 
21 dec 2018
MijnOverheid is een persoonlijke website voor overheidszaken. De Berichtenbox is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. Eind februari ontvangt u de aanslag van de gemeentelijke belastingen. Heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid? Dan ontvangt u deze digitaal (en dus niet meer per post) in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid.nl en aangegeven dat u berichten van de gemeente digitaal wilt ontvangen? Dan ontvangt u steeds meer post van ons digitaal via de Berichtenbox. Het is belangrijk om te weten dat u deze post dan niet meer op papier ontvangt. Weet u dus niet meer zeker of u zich op MijnOverheid heeft aangemeld, dan is het handig om dat even na te kijken. Zo zorgt u ervoor dat u geen belangrijke informatie van ons mist. U krijgt een e-mail als er een nieuw bericht in uw Berichtenbox is, als u deze optie heeft aangevinkt. Dit doet u in uw account bij MijnOverheid onder 'Instellingen', 'Accountgegevens wijzigen'.

Berichtenbox app

Er is ook een Berichtenbox app voor uw smartphone of tablet. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD. U downloadt de app via de officiële stores.

Wilt u meer weten over de voordelen en werking van de Berichtenbox? Kijk dan op MijnOverheid.