Overwhere | voortgang ontwikkeling Torenmolen 9

Brief van 28 juli 2020 over de voortgang van de ontwikkeling van Torenmolen 9 aan de bewoners van Torenmolen 33 t/m 59.

Beste bewoner(s),

De laatste bewonersavond is alweer een aantal maanden geleden. Tijdens deze bewonersavond heeft u ons een aantal opmerkingen meegegeven, waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Het resultaat is een nieuw ontwerp en dat willen wij graag met u bespreken omdat u één van de direct omwonenden van de Torenmolen bent. Helaas hebben wij door het coronavirus de eerstvolgende bewonersavond moeten uitstellen. Deze stond gepland voor het tweede kwartaal van 2020. Daarom willen wij graag persoonlijk met u in gesprek.

Nieuw schetsontwerp

Tijdens dit gesprek tonen wij u het nieuwe schetsontwerp en vertellen wij hoe wij tot dit ontwerp zijn gekomen. Daarbij leggen we ook uit wat wij met uw opmerkingen hebben gedaan. U hoort dan welke keuzes wij hebben gemaakt.

Een-op-een gesprekken

Wij stellen voor om dit gesprek bij u thuis te voeren, uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen. Mocht u zich hier niet prettig bij voelen, dan kunt u ook langskomen in het stadhuis. Wij reserveren dan een aparte ruimte in het stadhuis waar wij de huidige coronamaatregelen vanuit het RIVM aanhouden. Ook kunnen we digitaal in gesprek gaan, bijvoorbeeld via Microsoft Teams of Jitsi Meet.

Aan u de keuze

Voor deze gesprekken hebben we de volgende data gekozen:

  • Maandag 11 augustus
  • Dinsdag 12 augustus
  • Woensdag 13 augustus
  • Donderdag 14 augustus

U kunt kiezen voor een afspraak tussen 10.00 uur - 12.00 uur, 14.00 uur - 16.00 uur of 19.00 - 21.00 uur. Wij vragen u om uw voorkeur voor een dag en tijd door te geven door een e-mail te sturen naar ontwikkellocaties@purmerend.nl. Dit kan ook telefonisch door te bellen naar (0299) 452 452 en te vragen naar Lennart Schuijt of Patrick Wezel.

Derde bewonersavond in september

Naast deze een-op-eengesprekken organiseren wij in september een bewonersbijeenkomst voor álle bewoners van de Torenmolen. Hier presenteren we de schetsontwerpen en de uitkomst van de onderzoeken. Ook leggen we uit hoe het proces rondom de Torenmolen verder verloopt. Voor deze bewonersbijeenkomst krijgt u nog een aparte uitnodiging.

Tot slot

Wij horen graag op welke dag en tijd u met ons in gesprek wilt gaan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,

Lennart Schuijt & Patrick Wezel

Projectleiders