Officiële start VVV met museumwinkel in Purmerend

Publicatiedatum: 
31 jul 2018
Op woensdag 1 augustus om 10.30 uur is er een officieel moment met wethouder Harry Rotgans in het Purmerends Museum, om de start van de VVV met museumwinkel in Purmerend te vieren. Harry Rotgans vervangt hier Mario Hegger, wethouder toerisme, die niet aanwezig kan zijn. VVV heet voortaan Tourist Information

Purmerend heeft al enkele jaren slechts een VVV I-point, een zuil met digitale informatie over de stad. Dit voldoet niet aan de behoefte en trekt weinig bezoekers. Regelmatig worden er vragen gesteld over de stad Purmerend, de mogelijkheden en geschiedenis. En wordt er gevraagd naar typisch Purmerendse souvenirs en cadeaus.

Met het beschikbaar komen van de benedenverdieping van Peperstraat 35 diende zich een kans aan. Een VVV met museumwinkel op deze locatie zou aan de behoefte voldoen en kunnen helpen met het promoten van de stad en het informeren en enthousiasmeren van bezoekers.

Deze zomer wordt een eerste start gemaakt met de VVV met museumwinkel. Het Purmerends Museum zoekt nog vrijwilligers die willen helpen om van de VVV met museumwinkel een succes te maken.

Wilt u vrijwilliger worden bij het VVV of wenst u meer informatie, kunt u contact opnemen met het Purmerends Museum via info@purmerendsmuseum.nl.