Novafair in Novawhere

Op woensdag 26 september organiseert De Zorgcirkel weer de jaarlijkse, supergezellige Novafair! Doel is zoals altijd geld in te zamelen, dit jaar voor professionele geluidsapparatuur.

Wat is er allemaal te doen?

In de hal staan diverse standjes met leuke hobbyspulletjes. Er is een grote rommelmarkt met extra aandacht voor tweedehandskleding. Hier kun je vast op een duurzame manier je najaars- en wintergarderobe aanvullen! Mooie prijzen win je bij het Rad van Fortuin en de enveloppenloterij. En buiten staan enthousiaste vrijwilligers heerlijke oliebollen te bakken voor de verkoop.

Spulletjes en kleding doneren

Wil je spullen doneren? Graag! Vanaf 27 augustus kunt u spulletjes (en vooral kleding) inleveren bij de receptie van Novawhere. In verband met beperkte opslagruimte mogen die niet groter zijn dan de maat van een bijzettafeltje. En bent u er dan toch? Koop dan vooral één of meer loten van € 1 bij de receptie. U loot dan mee voor een rijk gevulde cadeaumand!

Goede doel en het Ouderenfonds

Van de opbrenst wil Novawhere graag professionele geluidsapparatuur aanschaffen voor alle activiteiten, zoals optredens, bewegen op muziek, de bingomiddagen en meer. Het Ouderenfonds heeft al toegezegd de opbrengst te verdubbelen!

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Maar Novawhere nodigt vooral ook de 'buren' uit Purmerend Overwhere uit om eens een kijkje komen nemen in het gezellige huis.

Dus kom op 26 september naar Novawhere aan de Prof. P.J. Oudlaan 1 in Purmerend en beleef deze gezellige dag mee!

Datum: 
woensdag, 26. september 2018 - 10:00 tot 15:00