Lekker in je Life

Publicatiedatum: 
20 dec 2018
Voor kinderen van 7-12 jaar die boven een gezond gewicht zijn start 14 januari weer Lekker in je Life. Gezond eten en genoeg bewegen is niet altijd makkelijk. Maar als je fit bent zit je ‘lekkerder in je leven’. Je hebt meer energie, bent minder vaak ziek en het geeft zelfvertrouwen.

YesFit, NoFit,

Voor kinderen van 7-12 jaar die boven een gezond gewicht zijn start 14 januari weer Lekker in je Life. Gezond eten en genoeg bewegen is niet altijd makkelijk. Maar als je fit bent zit je ‘lekkerder in je leven’. Je hebt meer energie, bent minder vaak ziek en het geeft zelfvertrouwen

Lekker in je life is een leuke manier om weer fit te worden. De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten van een uur in Purmerend. Afhankelijk van de les wordt de training gegeven door een pedagoog, diëtist, fysiotherapeut en/of sportcoach.
Na de cursus blijven de kinderen nog door sporten en gaan ze ontdekken welke sport er het beste bij ze past.  

Trainer Suscha Bermond: “We geven manieren mee om thuis snel aan de slag te gaan.
Zo hebben we een "mantra": YesFit en NoFit, om elkaar te helpen op moeilijke momenten de goede keus te maken. We gaan samen bewegen en je kijkt naar je persoonlijke uitdagingen op het gebied van gezond en fit leven. Leuk en effectief!”

Deelname is gratis. Er is nog plek.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Suscha Bermond telefoon: 06-82013363  of mail naar SBermond@ggdzw.nl.
Voor meer informatie en om je aan te melden: www.cjgpurmerend.nl/lekker-in-je-life.