Kunst in de etalage

Van 12 september tot 4 oktober is er weer veel kunst te zien in de etalages van de winkels in de binnenstad. Voorafgaand aan de Kunstroute op 3 en 4 oktober stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages beschikbaar aan de deelnemende kunstenaars. In elke deelnemende winkel prijkt minimaal één kunstwerk van een kunstenaa. Dit jaar is het thema Vrijheid. 

Er is een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen. Wandelend langs de etalages kunt u zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan de Kunstroute. Bij de deelnemende winkels liggen wandelroutekaartjes. Ook kunt u daar alvast uw routeboekje voor de Kunstroute meenemen.

De opening van de wandelroute is op 12 september om 11.00 uur, vertrek vanaf Office Plaza in de Peperstraat. Aanmelden is niet nodig.

Houdt rekening met de coronaregels

De gezondheid van iedereen is natuurlijk het allerbelangrijkst. Dus geniet, maar houdt wel rekening met de veiligheidsregels. Houdt anderhalve meter afstand en is het te druk? Kom dan op een later tijdstip terug. Dan blijft het voor iedereen ook écht gezellig.

Meer informatie vindt u op de website Kunst in de etalage.

Datum: 
zaterdag, 12. september 2020 - 11:00 tot zondag, 4. oktober 2020 - 17:00