Koop lokaal!

Steun de ondernemers in Purmerend en Beemster. Zeker nu. Koop lokaal!

Het zijn moeilijke tijden voor de ondernemers. De horeca is nog steeds dicht. Veel winkels zijn al wel weer open, maar hebben te maken met een forse omzetdaling. Toch kun jij ze steunen. Gewoon door lokaal te kopen.

De ondernemers hebben niet stil gezeten. Er zijn diverse platforms waar je kunt kijken wat je allemaal lokaal kunt kopen. Online, maar bijvoorbeeld ook op afspraak in de winkel. Neem een vakantiedag en laat een lekkere maaltijd thuis bezorgen. Of bestel een horecabon en verheug je alvast op je eerste maaltijd op een terras deze zomer.

Gezondheid en veiligheid voorop!

Maar je gezondheid en die van anderen is en blijft het belangrijkste!

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Kom alleen of hooguit met z’n tweeën
  • Als het te druk is: ga weer naar huis en kom op een later tijdstip terug

Koop lokaal

Op www.laatdeeconomieniettotstilstandkomen.nl staan diverse lokale websites. Maar ook Laag Holland heeft het leukste en lekkerste op een rij gezet onder #supportyourlocals. En natuurlijk heeft Visit Beemster dat ook gedaan!

Extra winkelopening op zondag

Winkeliers ondernemen actie om drukte te spreiden. Daarom is een aantal winkels in het centrum van Purmerend ook op zondag open. Je kunt dus nu ook op zondag je noodzakelijke boodschappen doen. Wilt u zien welke winkels open zijn op zondag? Kijk dan voor:

Datum: 
maandag, 11. mei 2020 - 9:00 tot vrijdag, 3. juli 2020 - 18:00