Gezamenlijke aftrap evenementenseizoen Purmerend en Beemster

Publicatiedatum: 
21 Mar 2019
Afgelopen week werd het jaarlijkse evenementenseizoen afgetrapt. Dit jaar werd dat door Purmerend en Beemster samen gedaan. Doel hiervan was om een kijkje te nemen in elkaars keuken; hoe komen evenementen in beide gemeenten tot stand? Daarnaast was dit een mooie kans om met elkaar te netwerken. Purmerend en Beemster genieten van elkaars evenementen. Zo is er de Beemster Feestweek en Reuring Purmerend. Purmerend en Beemster organiseren samen verschillende evenementen, zoals Fiets ‘m erin en de Solar Challenge.

Evenementen 2018

In 2018 zijn verschillende evenementen georganiseerd, waaronder het shopping event Paasbest in de binnenstad van Purmerend, het Pop-up Waterspektakel, de Sinterklaasintocht, Eten in de stallen, de Night Run Beemster en Winters Purmerend.

Wat gaan we in 2019 zien

Dit jaar staan er weer verschillende evenementen op de planning. Zo kunnen we uitkijken naar het Jongleerfestival, Poortersfeesten, Cityparade, het Kerstcircus en Reuring. In de Beemster kan er uitgekeken worden naar het Beemster Light Festival, dat in samenwerking met ondernemers wordt georganiseerd.                                 

Waterlandse uitdaging

De Waterlandse Uitdaging is een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Heeft u als evenementenorganisator bijvoorbeeld extra handjes, creatieve ideeën of materialen nodig? Wellicht biedt de Waterlandse Uitdaging de oplossing.